Hotel Hoorn*** is gelegen op loopafstand van het centrum van Hoorn met vele historische bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden en een gezellige haven aan het ijsselmeer. Via de diversen uitvalswegen of het nabijgelegen NS  station zit u snel in steden als Enkhuizen Alkmaar, Amsterdam of Volendam.

Het hotel beschikt over 40 luxueus ingerichte kamers, elk voorzien van een eigen douche en toilet. De kamers zijn verder ingericht met:

  • Comfortabele hotelbedden, voorzien van dekbedden
  • Gezellig zitje met twee comfortabele stoelen en een tafeltje
  • Grootbeeldtelevisie met kabelaansluiting en afstandbediening

Alle kamers zijn niet-rokers kamers.

Hotel Hoorn beschikt over een eigen, ruime parkeergelegenheid met +/- 35 parkeerplaatsen. Hier kunnen eventueel ook autobussen etc. worden geparkeerd.

In ons sfeervolle restaurant worden gastvrij geprijsde gerechten geserveerd. De keuken is geopend tot 20.00 uur.

Voor een gezellig onderonsje of een zakelijk getint gesprek kunt u terecht in onze gezellig ingerichte bar. Onder het genot van een drankje kunt u hier uitstekend vertoeven. Ook voor personeelsfeestjes, familiediners of andere aangelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres en van harte welkom.
Voor vergaderingen, presentaties of lezingen beschikt Hotel Hoorn over een vergaderruimte voor max 14 personen.

Voor vragen omtrent de invulling van uw verblijf in Hoorn, staan onze medewerk(st)ers van de receptie graag tot uw beschikking.